Sverre Ungdom 2

Här bor du med Vaksala torg utanför dörren och hela centrums utbud av shopping, restauranger, kultur, service och underhållning. Dessutom har du bara några minuters promenadavstånd till perrongerna på Uppsala centralstation och med mindre än 20 minuter till Arlanda är långt borta väldigt nära.

Om Sverre ungdom

Sverre ungdom är ett ungdomsboende. För att söka bostad här får du vara max 25 år vid ansökningstillfället och boendetiden är begränsad till max 4 år.

Huset är byggt 1970 och ligger i korsningen av Vaksalagatan och Väderkvarnsgatan.

Områdesbilder

I närområdet

Einar Sverre 8

Sverre ungdom ligger i direkt anslutning till Vaksala torg och med bara några minuters gångväg till Uppsala centrum med service, kultur- och uteliv. På Vaksala torg ordnas årligen olika arrangemang som marknader, konserter och idrottsaktiviteter och här finns även torghandel.

Mitt i centrala staden ligger Uppsala domkyrka som är Skandinaviens största och högsta kyrka. Uppsala slott, som ligger alldeles i närheten, får dig att känna historiens vingslag. Och medan du är i krokarna, varför inte titta in till Pelle Svanslös på Åsgränd?


Du som uppskattar grönska och vackra trädgårdar kan vandra i Carl von Linnés fotspår i Linnéträdgården och Botaniska trädgården men också njuta av promenadvägen som löper jämsides med Fyrisån som rinner genom staden.

Fakta

Adresser: Vaksalagatan 31B

Hustyper: Flerbostadshus

Lägenhetsstorlekar: 1-2 rum med kokvrå

Byggnadsår: 1970

Antal lägenheter: 26

Hiss: Ja

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open universe

Varm- och kallvatten: Ingår i hyran

Hushållsel: Ingår i hyran

Tvättstuga: Ja

Förråd: Ja, i bottenplan

Miljöstuga: Ja

Garage, p-plats: Ingår ej i hyran. Sök ledigt på hemsidan