Vi fortsätter att bygga ut en av Uppsalas nya stadsdelar, Bäcklösa, med ytterligare 160 hyreslägenheter i Etapp 2. Totalt kommer vi att bygga närmare 500 hyresrätter i området under en femårsperiod. Bäcklösa ligger längs med Dag Hammarskjölds väg strax norr om Sunnersta. Omgivningarna består av åkermark, hagmark och närheten till naturen är en av Bäcklösas största kvaliteter! Alla kvarter och gator i Bäcklösa uppkallas efter olika skalbaggar och kvarteren i Etapp 2 heter Humlebaggen, Ekoxen och Cinnobern. Cinnobern finns även med i Etapp 1.

Alla kvarter och gator i det nya området kommer uppkallas efter olika skalbaggar och vårt första kvarter heter Cinnobern och Dykaren. Cinnoberbaggen är passande nog Upplands landskapsinsekt.

All vår uthyrning sker via Uppsala Bostadsförmedling. De olika lägenheterna ser du nedan när du besöker Cinnobern och Dykaren, se nedan.

Lägenheter i markplan benämns med våning 0 vilket innebär att det är lättare att räkna antal trappor.

Den angivna hyran är den hyra som kommer att debiteras. Bostadsförmedlingen publicerar en högre hyra då den inkluderar schablondebitering av vattnet de två första månaderna. 

Lägenheterna har parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. I hall är det klinkergolv. Alla väggar är vitmålade. Vit köksinredning, se exempelbilder. Badrum har klinkergolv och helkaklade väggar.

Vi har reserverat ett antal parkeringsplatser till varje hus. De som har tecknat kontrakt kommer att få anmäla sitt intresse för parkering och av dem som visar intresse kommer de som har längst kötid för bostad att få parkering.

Visa allt

Besök Cinnobern och Dykaren

Områdesbilder

I närområdet

Här är det nära till både natur och skog och bara ett stenkast bort ligger Friskis&Svettis. I Ultuna har bland annat Sveriges lantbruksuniversitets, SLU har sitt huvudcampus. 

Ca 1,5 km till Gottsunda centrum. In till Uppsala centrum är det ungefär 6 km. Busshållplatser finns på gångavstånd, bussllinje 4 och 8 enligt www.ul.se.

Visa allt

Fakta

Lägenhetsstorlekar: 1-5,5 rum och kök.

Antal våningar: 4-6.

Antal lägenheter: 226.

Uteplats/balkong: Ja, en till varje bostad och alla vetter mot gården. Balkonger högst upp saknar tak.

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyra, individuell mätning. Debiteras av Uppsalahem.

Internet, tv, och telefoni: Fiber genom Open Universe. Eget abonnemang krävs.

Förråd: Ja, ett finns till varje lägenhet.

Garage, p-plats: Parkeringar sker på uppmärkta parkeringsplatser och markerade platser utmed gatan. Alla platser är förhyrda.

Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheterna. I de mindre en kombimaskin.

Inflytt: Från vecka 34 till vintern 2018 (etapp 1).

Miljöstuga: Underjordiska behållare för brännbart och kompost. Miljöstuga för övrig återvinning. 

Hushållsel: Ingår ej i hyra, individuell mätning. Eget abonnemang krävs.

Kollektivtrafik: Linje 4 (rosa) och 8 (orange) med hållplats Ultunaallén är närmast. 

Områdeskarta

Kontakta oss

Uppsalahem Södra

Telefon: 018-727 36 64

Besöksadress: Stenhammars väg 6

E-post: sodra@uppsalahem.se

Telefontider: Vardagar kl 08.00-12.00 och 13.00-16.00 

Besökstider: Vardagar kl 08.00-12.00