Alla våra lediga lägenheter hyrs ut via Uppsala bostadsförmedling. För att kunna söka bostad hos oss behöver du registrera dig hos Uppsalas bostadsförmedling.

Varför går Uppsalahems bostäder och kö över till Bostadsförmedlingen? 
Uppsala kommun har fattat beslut om att starta en bostadsförmedling i Uppsala, för att ha möjlighet att samla alla lediga hyresbostäder och hyresvärdar på ett ställe i Uppsala. Det blir på så sätt enklare för de bostadssökande att hitta alla lediga bostäder på ett och samma ställe.  

Var kan jag få mer information?

Gå in på Uppsala Bostadsförmedling, du kan också maila dina frågor på info@bostad.uppsala.se. Du kan också ställa dina frågor på Uppsalahems Facebooksida

Gällande dina personuppgifter: Denna del av vår verksamhet övergår till Uppsala Bostadsförmedling och de kommer i fortsättningen vara den nya personuppgiftsansvarige. Läs mer på Uppsala Bostadsförmedling.

Vilka fördelar finns det med att stå i Bostadsförmedlingens kö?

  • Du som sökande får ett större utbud och tillgång till fler hyreslägenheter (inkl student-, ungdom- och seniorlägenhet) i hela Uppsala.

  • Bostadsförmedlingen förmedlar lägenheter efter kötid i ett öppet, tydligt och säkert kösystem med god insyn för fastighetsägare och bostadssökande.