På Malmavägen i stadsdelen Valsätra, sydväst om Uppsala, bor du i ett litet och lugnt område byggt 2004.

Husen har en enkel arkitektur med öppen planlösning i bostäderna, allt för att det ska vara funktionellt och lättmöblerat. Alla bostäder har uteplats eller balkong och du har egen ingång från marknivå eller loftgång. Bostäderna ligger i ett naturnära villaområde omgivet av strövområden.

Valsätra är en naturnära stadsdel som inte ligger långt från centrala Uppsala. På gångavstånd ligger Stadsskogen och Rosendalsfältet. Kommunikationerna in till centrala Uppsala är goda med stadstrafikens bussar då en resa tar ungefär femton minuter.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Malmavägen 4

I närbelägna Gottsunda centrum finns all närservice, samt vårdcentral och ett motions- och kulturutbud med bland annat simhall, bibliotek och teater. Även Svamptorget i Norby har närservice. För barnfamiljen finns förskola och skola upp till högstadium. Dessutom finns gymnasieskolor i närheten.

Även Valsätra idrottsplats med gräs- och grusplan ligger i området. Till badplatsen i Vårdsätra och till Hågadalens naturreservat går det snabbt att cykla. 

Beroende på säsong har du har både bad- och skridskomöjligheter i/på Ekoln och Mälaren. Du har bara 2 kilometer till Gottsunda centrum och 1 kilometer till Svamptorget i stadsdelen Norby. Bostadsområdet ligger dessutom nära Valsätraskolan.

Bofakta

Adresser: Malmavägen 2 A-2 V (se karta). 

Byggnadsår: 2004.

Hustyper: 2-4 rum och kök. 

Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök. 

Antal lägenheter: 30.

Antal våningar: 2.

Marklägenheter med uteplatser: Ja.

Balkonger: Ja.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Internet, tv och telefoni:
Fiber genom Open Universe.

Förråd: Lägenhetsförråden ligger i en förrådsbyggnad på gården.

Tvättstuga: Finns ej. Tvättmaskin är standard i alla lägenheter. Tillgång till grovtvättstuga finns på August Södermans väg. 

P-plats: P-platser med el ligger vid infarten till gården och hyrs separat.

Miljöstuga: Miljöstugan med källsortering ligger vid infarten till området.