Bäcklösa ligger längs med Dag Hammarskjölds väg strax norr om Sunnersta. Omgivningarna består av åkermark, hagmark och närheten till naturen är en av Bäcklösas största kvaliteter. Alla kvarter och gator i Bäcklösa uppkallas efter olika skalbaggar.

Vårt första kvarter i Bäcklösa heter Cinnobern och Dykaren. Cinnoberbaggen är passande nog Upplands landskapsinsekt. 

All vår uthyrning sker via Uppsala Bostadsförmedling

Lägenheter i markplan benämns med våning 0 vilket innebär att det är lättare att räkna antal trappor.

Den angivna hyran är den hyra som kommer att debiteras. Bostadsförmedlingen publicerar en högre hyra då den inkluderar schablondebitering av vattnet de två första månaderna. 

Lägenheterna har genomgående parkettgolv med mörkgrått klinkers i hallen. Alla väggar är vitmålade. Vit köksinredning, se exempelbilder. Badrum har klinkergolv i mörkgrått och helkaklade vita väggar. Varje lägenhet har antingen en kombitvättmaskin (tvättmaskin/torktumlare) eller en tvättmaskin och en torktumlare. Området har ingen gemensam tvättstuga.

I området finns en gemensam parkeringsplats där du kan köpa SMS-biljett. Vill du hyra en egen parkering, annonseras de på vår hemsida. Du hittar sidan för intresseanmälan härFör närvarande råder det stor brist på parkeringsplatser i området.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Här är det nära till både natur och skog och bara ett stenkast bort ligger Friskis&Svettis. I Ultuna har bland annat Sveriges lantbruksuniversitets, SLU har sitt huvudcampus. 

Ca 1,5 km till Gottsunda centrum. In till Uppsala centrum är det ungefär 6 km. Busshållplatser finns på gångavstånd, se www.ul.se för mer information.

Bofakta

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök (se karta).

Antal våningar: 4-6.

Antal lägenheter: 

Uteplats/balkong: Ja, en till varje bostad och alla vetter mot gården. Balkonger högst upp saknar tak.

Staket/inglasning: Ingen inglasning av balkong godkänns. För att bygga staket krävs tillstånd av Uppsalahem. Kontakta ditt kontor för anvisningar och godkännande. Staket som gäller för alla utom adresserna Vivelvägen 4 och 22 är vitmålat.

Möjlighet till tillvalsbadkar: Ja, i de flesta lägenheter med tillräcklig plats. Ej på Vivelvägen 4 och Vivelvägen 22 där duschvägg är monterad.

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyra, individuell mätning. Debiteras av Uppsalahem. En schablonkostnad för vatten betalas för de första 2 månaderna, från månad 3 betalar du din faktiska förbrukning.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Internet, tv, och telefoni: Fiber genom Open Universe. Eget abonnemang krävs.

Förråd: Ja, ett finns förråd till varje lägenhet i området.

P-plats: Parkeringar sker på uppmärkta parkeringsplatser och markerade platser utmed gatan. Parkeringstillstånd och sms-biljett erfordras för parkering på grusparkeringen bakom Dykarvägen 4. Parkeringstillstånd får du vid din inflytt. Du kan anmäla intresse att hyra en egen parkeringsplats av Uppsalahem. På förhyrd parkeringsplats behövs inget tillstånd. Det är just nu mycket begränsat med parkeringsplatser i området.

Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheterna. I de mindre lägenheterna finns en kombimaskin.

Inflytt: Vivelvägen 4 och 22 vår och sommar 2021

Miljöstuga: Underjordiska behållare för brännbart och kompost. Miljöstuga för övrig återvinning. 

Hushållsel: Ingår ej i hyra, individuell mätning. Eget abonnemang krävs.

Kollektivtrafik: Se www.ul.se