Våra boendesamordnare arbetar med att ditt boende ska vara tryggt och trivsamt. Våra boendesamordnare hanterar till exempel störningsärenden, olovlig uthyrning och skadegörelse.

Ditt boende hos Uppsalahem ska vara tryggt och trivsamt, men ibland uppstår det störningar eller andra saker som gör att din boendemiljö påverkas. Om du vill berätta för oss om en pågående störning kan du alltid kontakta vårt kundcenter eller vår störningsjour. När du kontaktar oss kan du alltid vara anonym, men då behöver du berätta det för oss.

Boendesamordnare

Uppsalahem har sex stycken boendesamordanre som har till uppdrag att 

Störningsärenden

Störs du av oljud från lägenheten intill? Ofta hjälper det att kontakta din granne och berätta vad det är som stör dig. Din granne är kanske inte medveten om att han eller hon stör sin omgivning. Men om det inte skulle hjälpa eller du känner att du behöver stöd för att komma till rätta med störningen - då kan du kontakta våra boendesamordnare. 

Om en störning inträffar i ditt bostadsområde kan du vända dig till våra boendesamordare, det gör du genom att ringa till vårt kundcenter. Kundcenter har öppet alla vardagar mellan 08:00 - 16:30 och telefontider mellan 08:00 - 16:00. Övrig tid kan du vända dig till vår störningsjour på telefonnummer 018- 727 36 00.

Om du kontaktar oss gällande en störning är det viktigt att först 

Här kan du läsa mer om vad en störning kan vara.