Dirigenten Gård 6.7.8 3

Alldeles intill naturområdet Gottsundagipen ligger vårt bostadsområde Dirigentvägen. Här bor du naturnära och lugnt i radhus eller lägenhet. Dirigentvägen består till största delen av radhus men här finns också låghus med lägenheter och ett punkthus. Bostäderna ligger runt mindre gårdar, fria från trafik och på varje gård finns en lekyta för barnen.

Området ligger även nära Hågadalen och som boende har du nära till odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Här finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter vid Mälaren och Vårdsätraviken.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Dirigenten Gård 6.7.8 2

Kommunikationerna i området är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Med buss tar du dig in till centrala Uppsala på ungefär tjugo minuter. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum som nu står inför en stor förnyelse och utbyggnad. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

Säkerhetsdörr kan endast beställas till lägenheter i trapphus och inte bostäder med egen ingång, som till exempel radhus. 

 

Fakta

Adresser: Dirigentvägen 1-112 (Se karta)

Hustyper: Radhus, låghus och punkthus

Byggnadsår: 1981

Antal lägenheter: 124

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Antal våningar: 1-4

Hiss: Hiss finns i punkthusen på Dirigentvägen 44-79

Marklägenheter med uteplatser: Ja. Hör av dig till oss om du vill sätta upp staket eller göra åtgärder på din uteplats, då skriver vi ett markavtal med dig. Vi tillåter inte att man sätter upp tält permanent på sin uteplats då bygglov krävs.

Övrigt: Säkerhetsdörr kan bara beställas till lägenhet i trapphus.

Balkonger: Ja

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Varm och kallvatten: Ingår i hyran

Elektronisk tvättstugebokning: Ja. 

Kvarters- eller gemensamhetslokal: 3 kvarterslokaler finns på Dirigentvägen 42, 78 och 112.

Miljöstuga: 2 miljöstugor och grovsopscontainer finns vid Dirigentvägens parkering.

Grillplats: Grillplats finns på Dirigentvägen 42 och 44.

Lekplats: Finns på alla 3 gårdar