Östra Orgeln 3

Med sitt centrala läge är Östra Orgeln perfekt för dig som vill ha nära till stadens breda utbud i form av shopping, restauranger och kultur.

Våra hem är belägna i två sammanbyggda hus i fem våningar och från de översta våningarna har du härlig utsikt över Uppsala. Vi erbjuder många varianter på planlösningar, så det är lätt att hitta ett hem som passar just dig. På innergården som är gemensam med två bostadsrättsföreningar, finns lek- och grillplats.

Lägenheterna är byggda i olika storlekar med tonvikt på mindre, yteffektiva hem. Under huset finns ett parkeringsgarage.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Östra Orgeln 3

Här bor du bekvämt med alla fördelar ett nytt boende innebär. En närbutik finns i kvarteret och i området finns skola och förskola. Närhet till fler affärer finns, bland annat till Vaksala torg.

Fakta

Adresser: Portalgatan 81–89. (Se karta)

Hustyper: Flerfamiljshus.

Lägenhetsstorlekar: 1–5 rum och kök.

Byggnadsår: 2013. 

Antal våningar: 5.

Hiss: Ja.

Antal lägenheter: 96.

Balkonger: Ja. 

Marklägenheter med uteplatser: Ja.

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe. 

Hushållsel: Ingår ej i hyran.

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyran.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader(22 grader i en seniorbostad), temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Tvättstuga: 2 tvättstugor i källaren.

Elektronisk tvättstugebokning: Ja. 

Förråd: Ja.

Miljöstuga: Ja.

Garage, p-plats: Garage i huset samt p-platser utomhus. Hyrs separat.

Tillval: Badkar finns som tillval. Detta beställs via Bobutiken. Observera att alla lägenheter inte har plats för badkar och tvättmaskin samtidigt.