August Söderman Jämna 3

Som boende på August Södermans väg bor du i närhet både till gröna områden och till en av Uppsalas största stadsdelscentrum, Gottsunda centrum. I direkt anslutning till området ligger Gottsundagipen och Hågadalen med odlingslotter, promenadstigar och fotbollsplaner. På promenadavstånd har du badmöjligheter i Mälaren.

De flesta bostäderna byggdes 1972 och består av både radhus, flerbostadshus och loftgångshus. Till varje gård finns tvättstuga och miljöstuga och lekplatser för barnen är fördelade över hela området. På gården vid August Södermans väg 19 och 23 finns även två stenskulpturer av konstnären Istvan Varga.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

Områdesinformation

August Söderman Jämna 6

Från området har du nära till Gottsunda centrum. Här har du all närservice, samt bad och ett stort kulturellt utbud med teater och bibliotek. Kommunikationerna in till Uppsala centrum är dessutom goda med stadstrafikens bussar.

 

Fakta

Adresser: August Södermans väg 10-70 (Se karta)

Byggnadsår: 1972.

Renoveringsår: Bostäderna från 1972 har renoverats i etapper från och med 1998. 

Hustyper: Flerbostadshus, radhus och loftgångshus.

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök.

Antal våningar: 1-3. 

Antal lägenheter: 406.

Marklägenheter med uteplatser: Ja.

Balkonger: Ja.

Varm- och kallvatten: Individuell mätning och debitering görs på August Södermans väg 10-70 och samtliga radhus. I övriga lägenheter ingår det i hyran.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Garage, p-plats:  Garage och garagelängor finns på P-däcken . Parkeringsplatser med och utan el finns fördelade över området. Hyrs separat.

Miljöstuga: Miljöstuga finns på August Södermans väg 3, 10, 36, 52, 57 och 73.

Kvarters- eller gemensamhetslokal:  Två lokaler finns i området, på August Södermans väg 25 B och 58 B. Hyrs ut via den lokala hyresgästföreningen.

Grillplats: Grillplats finns vid Aug Södermans väg 14, 66 och 73.