I vårt bostadsområde på Flöjtvägen bor du i radhus eller lägenhet, alldeles intill gröna naturområden.

På Flöjtvägen finns radhus och lägenheter i låghus samt ett punkthus. Radhusen har egen ingång och uteplats på både fram- och baksidan. De flesta lägenheterna i området har balkong och bostäderna är byggda kring mindre innegårdar med lekplatser för barnen.

Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Till centrala Uppsala tar du dig med buss på ungefär tjugo minuter.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Flöjten Gård 9.10 2

Området ligger bredvid Gottsundagipen, som breder ut sig bakom bostäderna, och det är inte heller långt till Hågadalen. Här finns odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Runt området finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter i/på Mälaren eller Vårdsätraviken. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

 

 

Fakta

Adress: Flöjtvägen 7-67 (Se Karta)

Hustyper: Radhus, låghus och punkthus

Byggnadsår: 1982

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök 

Antal lägenheter: 68

Antal våningar: 1-4

Övrigt: Säkerhetsdörr kan bara beställas till lägenhet i trapphus.

Balkonger: Ja

Marklägenheter med uteplatser: Ja. Hör av dig till oss om du vill sätta upp staket eller göra åtgärder på din uteplats, då skriver vi ett markavtal med dig. Vi tillåter inte att man sätter upp tält permanent på sin uteplats då bygglov krävs.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Hiss: Finns endast i punkthusen på gården.

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe.

Tvättstuga: Finns på Flöjtvägen 68 och 28.

Förråd: Finns vid ingången till lägenheten eller i källaren.

Garage, p-plats:Vill du hyra en egen parkering eller garage så annonseras de på vår hemsida. Du hittar sidan för intresseanmälan här.

Kvarters- eller gemensamhetslokal: 2 kvarterslokaler finns på Flöjtvägen 27 och 67. Uthyrning är idag inte möjlig, eftersom en lokal Hyresgästförening saknas.

Miljöstuga: Miljöstuga och grovsopscontainer finns vid Flöjtvägens parkering.