I vårt bostadsområde Björngården bor du i lägenheter belägna ett stenkast från Gottsunda Centrum och med härliga naturområden inpå knuten.

I närheten av Björngråden ligger populära naturområdet Gottsundagipen där det finns goda möjligheter till promenader och naturupplevelser. Gottsunda Centrum med matvatubutiker, service och restauranger ligger några meter från fastigheten.

Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Till centrala Uppsala tar du dig med buss på ungefär tjugo minuter.

Klicka här för att se områdeskartan. 

Områdesbilder

I närområdet

Området ligger bredvid Gottsundagipen, som breder ut sig bakom bostäderna, och det är inte heller långt till Hågadalen. Här finns odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Runt området finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter i/på Mälaren eller Vårdsätraviken. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

Fakta

Adress: Valthornsvägen 45 och Valthornsvägen 47 (Se karta)

Byggnadsår: 1974

Lägenhetsstorlekar: 1- 2 rum  med kokvrå

Antal lägenheter: 38

Antal våningar: 4

Övrigt: Här har vi seniorbostäder för dig som fyllt 65+

Balkonger: Ja

Marklägenheter med uteplatser: nej

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 22 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

El: Ingår i lägenheten

Hiss: Ja

Internet, tv och telefoni: Via Open Universe

Tvättstuga: Finns i huset.

Förråd: I källaren

P-plats:  Lediga bilplatser söks på hemsidan

Kvarters- eller gemensamhetslokal: Ja, på Valthornsvägen 41

Miljöstuga: Ute på gården

Klicka här för att se din områdeskarta.