På Uppsalahem jobbar 300 medarbetare med 40 olika yrken. Hos oss kan du göra karriär, bli bäst på det du gör, vara nöjd med det du har. Men ibland kan du också växa ur din roll, vilja prova något nytt, byta arbetsgivare. Sen inser du att Uppsalahem nog var världens bästa arbetsplats. Då är du välkommen tillbaka med nya erfarenheter!

En av alla återvändare är vår arbetsledare Johan Hedblom. Han kom i kontakt med Uppsalahem för första gången sommaren 1994. 

– Jag sommarjobbade som fastighetsskötare med att klippa gräs, rensa ogräs i området Salabackar. Efter sommarjobbet fick jag erbjudande om en projektanställning med att låsa fast brunnslock i området Salabackar vilket jag nappade på. Jag åkte runt på en flakmoped och borrade och monterade fast dessa brunnslås. När det projektet var klart fick jag fortsätta som fastighetsskötare vilket jag trivdes fantastiskt bra med, berättar Johan.

Johan blev kvar på Uppsalahem i olika roller fram till 2011 då han fick nytt jobb på Relita som produktionsledare för en grupp på 15-20 personer som jobbade med att riva, sanera och återställa efter brand och vattenskador.

Men 2016 hörde en gammal kollega från Uppsalahem av sig till Johan och berättade att det fanns en ledig tjänst som arbetsledare. Efter sex bra år på Relita så blev det dags återvända hem.

–  Jag hade en fin tid innan jag lämnade Uppsalahem. Jag längtade efter liknande arbetsuppgifter som jag hade haft tidigare under min förra sejour. Så jag sökte jobbet, fick ett erbjudande och tackade ja. Det är tacksam för än idag, säger Johan. 

– Sedan återkomsten i november 2016 har jag varit arbetsledare för fastighetsskötseln i stadsdelarna Tunabackar, Luthagen, Svartbäcken och  Stenhagen. Tillsammans kämpar vi dagligen för att göra det bästa för våra hyresgäster, så att de ska få det fint och  trivas i våra fastigheter. Arbetet är varierande, det är många olika arbetsuppgifter så det hinner aldrig bli enformigt. Jag styr mig själv och min egen planering. Sen gillar jag att jobba tillsammans med människor, avslutar Johan.

 

Vill du jobba hos oss? Besök vår karriärssida.