I vårt bostadsområde på Flöjtvägen 1A - 1D bor du i lägenhet alldeles intill gröna naturområden.

Flöjtvägen ligger beläget i närheten av Gottsundagipen där det finns goda möjligheter till promenader och naturupplevelser. Gottsunda Centrum finns tio minuters promenad bort.

Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Till centrala Uppsala tar du dig med buss på ungefär tjugo minuter.

Områdesbilder

I närområdet

Gottsunda_Närområde

Området ligger bredvid Gottsundagipen, som breder ut sig bakom bostäderna, och det är inte heller långt till Hågadalen. Här finns odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Runt området finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter i/på Mälaren eller Vårdsätraviken. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

Fakta

Adress: Flöjtvägen 1A - 1D

Hustyper: Låghus

Byggnadsår: 1982

Lägenhetsstorlekar: 3-5 rum och kök

Antal lägenheter: 10

Antal våningar: 2

Övrigt: Säkerhetsdörr kan inte beställas

Balkonger: Lägenheter på plan 2 har balkong

Marklägenheter med uteplatser: Ja

Marklägenheter med uteplatser: Ja. Hör av dig till oss om du vill sätta upp staket eller göra åtgärder på din uteplats, då skriver vi ett markavtal med dig. Vi tillåter inte att man sätter upp tält permanent på sin uteplats då bygglov krävs.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Internet, tv och telefoni: 

Tvättstuga: Nej

Förråd: Finns vid i bottenplan av huset.

Garage, p-plats:Vill du hyra en egen parkering eller garage så annonseras de på vår hemsida. Du hittar sidan för intresseanmälan här.

Kvarters- eller gemensamhetslokal: 2 kvarterslokaler finns på Flöjtvägen 27 och 67. Uthyrning är idag inte möjlig, eftersom en lokal Hyresgästförening saknas.

Miljöstuga: Miljöstuga finns i bottenplan och en grovsopscontainer finns vid Flöjtvägens parkering.