Flöjtvägen 1

I vårt bostadsområde på Flöjtvägen 1A - 1D bor du i lägenhet alldeles intill gröna naturområden.

Flöjtvägen ligger beläget i närheten av Gottsundagipen där det finns goda möjligheter till promenader och naturupplevelser. Gottsunda Centrum finns tio minuters promenad bort.

Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Till centrala Uppsala tar du dig med buss på ungefär tjugo minuter.

Områdesbilder

I närområdet

Gottsunda_Närområde

Området ligger bredvid Gottsundagipen, som breder ut sig bakom bostäderna, och det är inte heller långt till Hågadalen. Här finns odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Runt området finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter i/på Mälaren eller Vårdsätraviken. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

Fakta

Adress: Flöjtvägen 1A - 1D

Hustyper: 

Byggnadsår: 

Lägenhetsstorlekar: 

Antal lägenheter: 

Antal våningar: 

Övrigt: 

Balkonger: 

Marklägenheter med uteplatser: 

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Hiss: 

Internet, tv och telefoni: 

Tvättstuga: 

Förråd: 

Garage, p-plats: 

Kvarters- eller gemensamhetslokal: 

Miljöstuga: