Trivs du tokbra där du bor och vill inspirera andra med ditt hem? Eller kanske känner du någon som bor hos oss som har det sådär extra mysigt, fint eller snyggt hemma? Nominera ditt hem eller peppa någon annan till att vara med i vår tävling!

Under hela våren och försommaren kommer vi ta emot tävlingsbidrag till Uppsalahems mysigaste hem! Det spelar ingen roll om du bor på 12 eller 112 kvm, gillar beige, storblommigt eller nattens färger – det viktigaste är att du tycker det är fint. Är inte alla rum på topp så fokusera på de delar av hemmet du gillar bäst.

Den 30 juni är sista dagen för att lämna in tävlingsbidrag men lämna gärna in redan nu så det inte glöms bort.

Vad kan man vinna?

Vi korar första, andra och tredjepris. Den som vinner förstapris vinner ett avdrag på 1700 kr på en månadshyra samt ett reportage i Hemlängtan där en fotograf kommer hem till dig och både fotar ditt hem och dig.

Andra pris blir 1000 kr avdrag på en månadshyra och tredjepris 500 kr i avdrag på en månadshyra.

Hur gör jag för att tävla?

Ta tre bilder på din lägenhet och skicka in till hemlangtan@uppsalahem.se. Du kan även skicka in ditt bidrag via Uppsalahems facebookchat. Vi vill också ha svar på följande frågor:

  • Vem eller vilka är det som bor där och hur länge har du/ni bott där?
  • Vilket område bor du/ni i?
  • Beskriv kort vad man ser på bilderna och vilka rum bilderna är tagna i
  • Vad betyder ditt hem för dig?

Tävlingsbidragen behöver komma från en av Uppsalahems lägenheter och du behöver bo hos oss när tävlingen pågår för att kunna delta.

Vem vinner och när presenteras vinnaren?

Genomom röstning i våra sociala medier och genom en jury utsedd av Uppsalahem kommer vi avgöra vilka som vinner. Vinnarna presenteras sen i höstens nummer av Hemlängtan. 

Samtycke

För att delta i tävlingen behöver du godkänna att de bilder du skickar in kan publiceras i Uppsalahems sociala medier, på vår hemsida och i vår kundtidningen Hemlängtan. Den som vinner Uppsalahems mysigaste hem kommer även att få vara med på bild som publiceras i samma kanaler. 

Medarbetare på Uppsalahem får ej delta i tävlingen.